Monday, 25 March 2013

A Little Post About My New Shoes...

For a while I have been in desperate need of a new pair of shoes, so when I got given a Next voucher from a relative, I knew what I had to spend it on! The recent fashion addiction to sport luxe really appeals to my inner desire to be comfortable yet on-trend, so when I saw these leopard print hi top wedges I just knew I had to buy them...

NEXT
leopard print panel concealed wedge hi tops
£55I wear a lot of black, so these wedges are the perfect accessory to jazz up my outfits. On Friday night I wore them with a black maxi dress, black jumper, and big gold jewellery, and they were the finishing touch to my outfit! I think they'll be fab in Spring, Summer, and Autumn, so I'm pretty confident that I've made a good investment. 

What do you think about my new shoes?

Love Lucy x

2 comments:

  1. Love 'em, those are so fun!
    xo
    girlintheyellowdress.com

    ReplyDelete
  2. Købe Mbt fodtøj online i DubaiNår det kommer til kvinders sandaler der er mange forskellige z2sahnoa designs og mønstre, der giver en helt forskellige vises. Under overskriften sandaler der er mange forskellige slags sko det slags som sport sandaler, seaside flip flops, højhælede sandaler og så videre. Her er et kig på top 7 Dame sandaler, der er etableret for at være hot denne sommer.FitFlop gør brug af nyeste teknologier til fremstilling af sine sko. Mikro wobble teknologi hjælper til at style tunge i sådan en måde, så at det er i stand til at give flere tætheder. Det er denne særprægede procedure involveret i disse sko, der giver mulighed for en til at slentre komfortabelt og sikkert.Hold et billede af dit barn med dig, hvis de får malplaceret. Ikke at vide dit barns opholdssted er skræmmende. Noget som dette kan dog forekomme nogle gange. Når du har et billede af barn med dig, kan det gøre en stor forskel i at finde dem hurtigt, hvis de bliver tabt.På en sammenlignelig måde i sætninger af innovative stilarter og teknologiske funktioner er fitflops en yderligere mest populære slags sko på markedet. Disse er fitness fodtøj, der kan tillade dig at gå i mode og lethed og komfort. Hvis du er bevidst om dit helbred, er Mbt sko det ideelle valg for dig.Ikke forsømme at art gennem din kommode skuffer for emner som sommer pyjamas eller termisk undertøj. Det er nemmest at få alle fitflop sko elementer sorteret på så hurtigt som i stedet end at vende tilbage til omstrejfende sandal eller fuzzy tøffel.Tory Burch tilbyder et udvalg af designs, farver, dimension og form. De kan tilføje avancerede kig på ethvert outfit uanset hvordan almindeligt og kedeligt. Damer kan sætte på dem let med skinny jeans sommer påklædning og andre outfits. Utrolige Tory Burch sko kan gøre dig anderledes end de andre. Nye udseende og helt forskellige humør.Hvis du vil tage crimson-øjet, kan sovende tabletter hjælpe dig med at få noget søvn. Nogle personer har en masse problemer med at sove på fly på grund af ukendte personer, ubehageligt siddepladser og støjniveau. Tage en mild sovepille til at få dig via flyvningen. Absolut intet for stærk, men tilstrækkelig til at gøre dig døsig. Kor fra at tage sove medicin, før du faktisk overveje. Hvis dit fly er forsinket, vil du sandsynligvis nødt til at forblive vågen at træffe andre foranstaltninger.ZetaClear ankommer med en 30 dages pengene tilbage garanti. Hvis du ikke er glad eller føler virkelig, billige fitflopat varen ikke virker for dig, så du kan returnere den til producenterne. Jeg håber, jeg har produceret du virkelig føler stor om at gå at købe zetaclear.

    ReplyDelete